Spraytan

Vil du gerne være solbrun året rundt, eller måske blot til en begivenhed? Så tilbyder vi professionel spraytan. Vores professionelle spraytan-behandlere bruger kun de allerbedste kvalitets-væsker på markedet, og guider dig igennem behandlingen så godt som overhovedet muligt.

Ofte stillede spørgsmål

Ja. Du skal gerne komme med exfolieret (scrubbet) hud, og uden rester af creme eller lignende. Skulle du alligevel komme med lotion, makeup eller lignende kan du tilkøbe en for-behandling. Husk at booke det, da der ellers ikke er tid til det.

Der kan være 2 grunde til at man bliver gulerods-farvet af en spraytan: 1: Fordi man har fået en ALT for mørk spraytan i forhold til ens hudtone. Eller 2: (den mest almindelige) Væsken man har fået påført har gyldne undertoner. Vores væsker har oliven-grønne undertoner, og det er derfor (næsten) usandsynligt at blive orange.

Alle behandlinger i forbindelse med disse omstændigheder, er et personligt spørgsmål og valg. Vi behandler mange gravide, og ammende. Dog skal man som gravid eller ammende være opmærksom på at hormon-indholdet i kroppen kan påvirke ens hud, sved og værste tilfælde allergier. Tal altid med din læge inden du booker en behandling.

Vores væsker varierer fra helt naturlig glød, til den dybeste chokolade-tan. Your choice.

 • Spraytan behandling

 • (Varighed: 20 min) Læs mere

  250 DKK

 • Forbehandling

 • (Varighed: 10 min) Læs mere

  50 DKK

 • Veninde-rabat(pris pr person)

 • (Varighed: 40 min) Læs mere

  200 DKK