Lash Lift

Lash lift, også kaldet “vippebuk” er ideel for dig der ikke ønsker at få påsat vipper, men som stadig ønsker at se frisk ud om morgenen, og som har brug for en “øjen-åbner”. Ved lash lift får man de naturlige vipper til at synes længere, samtidig med man giver dem et smukt løft som holder i op til 8 uger.

Frequently Asked Questions

Her ville vi SÅ gerne kunne sige “Jada!” – men sandheden er, at det kan alle ikke. Nogle hårstrukturer kan have svært ved at tage imod kemiske behandlinger, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt lash lift. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette, anbefales det absolut ikke at få foretaget et nyt lash lift straks, men at vente med nyt lift 3-4 uger minimum. Det er dog stadig ingen garanti at vipperne vil tage imod anden gang. Der stilles ingen garanti, og gives ikke penge retur. Alle kunder oplyses risikoen for et ikke-optimalt resultat, inden behandling.

Det er ingen hemmelighed at de smukke, veludførte og iøjenfaldende lash lift man ser på feks sociale medier, oftest er med lange eller mellem-lange vipper. Vi har dog stadig kunder som er glade, nærmest afhængige, af deres lash lift, og som føler deres, i forvejen lidt korte, vipper synes længere efter et lift.

Hvis man ikke kan forene sig med sit nye lift, kan en vippetekniker lave en “reverse” og få dit lift til at slappe af. Dette anbefales dog først efter 3-4 uger, for ikke at over-behandle. Vippeteknikeren anbefaler iøvrigt ingen vand på vipperne indenfor 24 timer, da dette kan nedsætte din effekt.

Et nyt lash lift anbefales dog hver 4-5 uge for at opretholde et optimalt resultat, der de naturlige vipper jo er i konstant udskiftning, og de nye vipper ikke har fået et løft, samt “gamle” vipper afstødes dagligt, i takt med den naturlige vippe-cyklus. Ved hjælp af bløde silikone-forme som lægges på øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fastgøres ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres en permanent-gele, herefter en neutralizer, og til sidst organic lash botox. Farve af vipper anbefales, også selvom dine vipper synes sorte i forvejen.

 • LashLift

  449 DKK

 • (Varighed: 45 min) Læs mere

 • LashLift + farve af vipper

  549 DKK

 • (Varighed: 60 min) Læs mere

 • LashLift+farve og ret af bryn & vipper

  649 DKK

 • (Varighed: 90 min) Læs mere

 • 2pers. Lash lift + farve af vipper

  900 DKK

 • (Varighed: 60 min) Læs mere