Nye behandlinger

Vi sørger altid for at holde os opdateret på de nyeste, og bedste behandlinger på markedet. Vores ansatte deltager løbende og jævnligt i alle mulige slags kurser for at dygtiggøre sig, og forbedre sin viden omkring de forskellige behandlinger, så du som kunde kan føle dig ekstra tryg når du besøger os. Vi synes aldrig man kan være dygtig nok til sit fag, da skønheds-branchen konstant er i udvikling. Vi tilføjer behandlinger til vores behandlings-liste indimellem, og her kan du læse om de nyeste “skud på stammen”:

Nyeste behandlinger hos La Lotus:

  • Shellac™ inkl obligatorisk mini-manicure – Vi har altid haft Gelish i salonen, men har for nylig valgt at tilføje en Shellac™ behandling, efter ønske fra jer kunder. Forskellen på Gelish og Shellac™ er at Gelish holder i op til 3 uger og er en tynd gele-forstærkning af neglen, hvor Shellac™ fungerer som en ultra stærk neglelak der holder i op til 2 uger. Nogle kunder ønsker kun Shellac™ da den er billigere, og det er et velkendt, verdens-omspændt mærke.
  • Freestyle forlængelser: Forlængelser i gele er noget vi gør os rigtig meget i. Vores negleteknikere elsker at lege og udfolde deres kreative idéer, og når du booker en ‘Freestyle’ forlængelse, giver du automatisk negleteknikeren fuld frihed til at vælge design. Til gengæld kan du være sikker på du går ud fra salonen med negle der er EXTRA, og med et unikt look, som normalvis ville have været dyrere.
  • Ling Signature – Vores kosmetolog laver primært ansigtsbehandlinger i Nimue, som hun er uddannet i. Hun er også certificeret i LING New York’s eksklusive produkter, og vi har nu tilføjet den verdenskendte Hollywood-anerkendte behandling ‘Ling Signature’
  • …Og mange flere i vente