Om os

Vi er en skønhedssalon beliggende på Amagerbrogade. Vi tilbyder en masse forskellige skønheds-behandlinger, og har ansat følgende behandlere: Vippe-tekniker, kosmetolog, negle-tekniker, micropigmentist, samt en receptionist. Alle vores behandlere er uddannet inden for deres fag, og har derfor den rette erfaring og ekspertise til at behandle og guide dig bedst muligt.

Vi bestræber os på at være de bedste, men samtidig går vi også højt op i at alle føler sig velkomne hos os, derfor kan du altid forvente et smil og en god service når du besøger vores salon – vi elsker glade kunder, og derfor har vi også på relativt kort tid skabt en forbløffende stam-kundekreds. Alt i alt – så elsker vi det vi laver! :-)

I menuen finder du de forskellige behandlinger vi tilbyder, under ‘Behandlinger kan du se hvad de forskellige ting koster, og under ‘booking‘ kan du booke tid til behandling.

Vi er beliggende på Amagerbrogade 203, der er gratis parkering i hele området, og det plejer at være til at finde plads.

Vi glæder os til at se dig! 


 

Jeanne
Jeanne

Jeanne er uddannet vippetekniker hos Lashbar, og inden længe kan hun også kalde sig permanent makeup-artist, uddannet hos Nouveau Contour. Hun er perfektionist til fingerspidserne, og er en gennemført fantastisk dygtig vippetekniker. Hos Jeanne kan du få lavet alle slags vipper, både Single, Volume og Empire (mix af Single og Volume, Lash lift og snart også ombre/powder brows.

Jeanne
Kiva

Kiva er uddannet kosmetolog på Nordsjællands Kosmetolog-skole.                   
Hun er certificeret Nimue-behandler, og har netop færdiggjort kursus hos                
Murad også. Kiva er fuldstændig eminent når det gælder viden                                                omkring hud, og alt hvad det indebærer at være kosmetolog. 
Hos Kiva kan du få forskellige ansigtsbehandlinger i Nimue eller Murad, voks af krop & ansigt, massage, ret/farve af bryn & vipper, samt
Ellebana Lash lift. 

Kiva
Julie

Julie er uddannet vippetekniker hos Lashbar, og snart kan hun også kalde sig negletekniker, uddannet hos Harmony. Hun er omhyggelig, perfektionistisk , og meget dygtig. Hos Julie kan du få lavet Single lashes, Lash lift, Gelish og så træner hun fortiden op til sin negle-eksamen og tilbyder derfor forlængelse og Gelish til modelpris. Julie er kosmetolog hver onsdag, og er ligesom Kiva også uddannet på Nordsjællands Kosmetolog skole. Hun har kurser i både Nimue og Murad.

Adresse

Lotus ApS
Cvr. 3447 3811
Amagerbrogade 203
2300 København S

Vis på Google Maps
 

Åbningstider

Mandag-fredag 10:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 15:00
Søndag: lukket