Smuk sommerfarve på ingen tid

I La’ Lotus sætter vi en ære i at være de absolut bedste til spraytan. Vores uddannede spraytan-behandlere bruger kun de bedste væsker på markedet, og matcher farverne så de passer til din hudtype og til netop din pigment. Inden din spraytan vil behandleren spørge nøje ind til din pigment og hudtype, og sørge for at du får den helt rigtige væske.

DHA’en i spraytan der gør dig brun skal som udgangspunkt have lov at sidde og virke på huden, og arbejde i cirka 8 timer frem – det anbefales derfor at vente minimum 8 timer med at gå i bad, med de fleste af væskerne. Hvis du ønsker en væske der kan vaskes af INDEN 8 timer (fordi du feks skal noget om aftenen) er dette også muligt – du skal blot meddele det til behandleren inden hun blander væske til dig.

Efter behandlingen får du en vejledning om hvordan du opnår det bedste resultat, og hvordan du bedst holder på farven så længe som muligt.

Ingen af vores væsker indeholder parabener, dog indeholder vores standard-væske en lille smule parfume. Vi tilbyder også en 100% økologisk væske. Husk at oplys om dette, og vær opmærksom på pris-forskellen på de to væsker. Læs mere under “priser” her på hjemmesiden.

OBS: Inden din spraytan tid skal du allerhelst huske at: 

  • Have exfolieret (scrubbet) din hud fri for døde hudceller, creme-rester osv, enten dagen før eller på dagen for din behandling. I butikken sælger vi både skrubbe-handsker, og en god scrub til formålet. Husk ikke at bruge cremer osv, din hud skal være så ren og fri for produkter som overhovedet muligt. Prøv så vidt muligt at undgå deodorant og parfume op til din spraytan-tid.
  • Ankomme i løst-siddende, mørkt tøj. Det anbefales med en løs t-shirt/top/bluse, ingen bh, og gerne et par løse sweat-pants eller lignende.
  • Ankomme uden makeup. Skulle det ske at du ikke har nået at fjerne din makeup og vaske ansigtet efter, har vi de anbefalede servietter til brug inden behandlingen.
  • Husk en paraply eller et regnslag ved mulighed for regn – vi sælger også regnslag i salonen.

Aldersgrænse: 

Som udgangspunkt skal du være fyldt 18 år for at få en spraytan hos os. Er du under 18 men 15 eller derover skal du have en forælder eller en gyldig forældre-tilladelse med.