Semi-permanent Makeup

Microblading:
Microblading er et manuelt håndstykke, altså ikke en “tattoo maskine”. På det manuelle håndstykke sættes en række med meget små nåle, samlet i “et blad”. Nålene dyppes i pigment, hvorefter man “ridser” farven let ned i huden. Hver gang man køre de små nåle hen over huden, siger det en meget bestemt lyd. Det er ikke huden der siger denne lyd, men nålene, som når de får modstand, siger denne lyd. Det kan sammenlignes med, når man køre håndrykken over en fin-takket kam. Det er uden tvivl den metode, der sikre dig de tyndeste og fineste hairstrokes i forbindelse med 3D bryn. Det betyder, at det er den metode, der giver det mest naturtro resultat.

Behandlinger – aftercare og forventninger:
Vi har valgt ikke at sælge behandlingerne som samlet pakke, da det er individuelt hvor mange efterbehandlinger man har behov for. Man skal dog ved semi-permanent makeup påregne at skulle have 1-2 efterbehandlinger. Antallet af efterbehandlinger afhænger bl.a. af hudtype, immunforsvar, livsstil m.v.

Aftercare:
At overholde aftercare er ca. 70% af resultatet, det er derfor vigtigt, at følge denne til punkt og prikke. Overholder man ikke denne, kan man ikke holde sin behandler ansvarlig for resultatet. Når man lige har fået lavet sin semi-permanente makeup, er farven kraftig og ved Microblading er hairstrokes meget skarpe, det kan i ophelingsfasen godt se lidt ekstremt ud. Derfor kan man efter ophelingen føle, at man har mistet al farve, dette er der flere årsager til: Farven aftager med ca. 50%. Der vokser nu hud udover det behandlede område. Det er fuldstændig normalt, at ens immunforsvar afstøder noget af pigmentet, især ved første behandling. Pigmentet er placeret i Epidermis (underhuden) og da pigmenter til permanentmakeup er lavet til at forsvinde, vil ens permanente makeup med tiden fade.

Holdbarhed:
Permanent makeup(semipermanent) skal opfriskes ca. 1-2 gange årligt, Microblading i særdeleshed. På denne måde sikre du dig det bedste resultat. Når der refereres til Permanentmakeup det holder 2-5år, er det korrekt, at der sidder farverester i 2-5 år, men  man kommer altså ikke udenom, at skulle genopfriske sin permanente makeup ca. 1 gang årligt.

Aftercare

Det tager ca. 10 dage før din kosmetiske tatovering er overflade-helet. I de efterfølgende uger kan farven på brynene ændre sig i takt med, at epidermis (dit øverste hudlag) heler. Efter såret falder af vil farven synes næsten forsvundet, dette er HELT normalt, pigmentet vil flytte sig mere og mere op mod hudens overflade i takt med, at epidermis heler. Brynene vil typisk mindskes Ca 20% (når hævelsen falder) og farven vil Ca aftage med 50%. Det endelige resultat kan først vurderes efter ca. 4-6 uger, når din epidermis er ophelet. Man kan derfor ikke rette i en tatovering før de 4-6 uger er gået. Husk pigmentet ligger UNDER huden efter opheling, derfor vil det endelige resultat ikke se ud som lige efter behandling, hvor du -fordi huden er brudt- har et åbent sår. Personlig hygiejne er en selvfølge ifb. med en kosmetisk tatovering, skulle du opleve ekstrem rødme, hævelse og få fornemmelsen af, at det bliver meget varmt omkring det behandlede område, kontakt da lægen og få noget antibiotika.

Vi behandler IKKE:

 • Gravide
 • Ammende
 • Solbrændt hud
 • Klienter med hudsygdomme (herunder også svær acne)
 • Ved brug af medicin eller allergi SKAL dette oplyses til behandler, inden behandling kan finde sted.
 • Ved arvæv og gammel PMU foretages der IKKE behandling uden forudgående konsultation.

Din kosmetiske tatovering bør behandles således;

 • Lad VÆRE med at røre/pille i såret. Piller du i såret, eller trækker såret af, trækker du farven med, hvilket betyder, at du i sidste ende vil skulle have en ekstra efter-behandling, denne er FOR EGEN REGNING.
 • De første 7 dage, må din tatovering IKKE komme i nærheden af vand.
 • Efter 12 timer fjerner du den –af os- påførte silicone med lunkent vand og neutral sæbe.
 •  Du må under ingen omstændigheder bruge makeup, hverken på, eller i nærheden af tatoveringen, i ophelingsfasen.
 • Eksponer ikke din tatovering for solen eller solarium.
 • Undgå damp-bade, swimmingpool, saltvand, eller sauna.
 • Undgå træning, indtil såret er ophelet.