Vores søde og dygtige negletekniker er uddannet hos Harmony, og laver forstærkning og forlængelser i Polygel.

PolyGel er det letteste produkt, ikke tungt at bære. Produktet er 23% lettere end Acryl 16% lettere end almindelig gele – uden at det går ud over holdbarheden.

Det giver giver den mest naturlige følelse, når du har det på dine negle. Produktet er stærkt, endnu stærkere en normal hård gele, og mere fleksibelt end akryl. Om du skal have forstærkning eller forlængelse afhænger af dit ønske og behov. Skal neglene være længere end dine naturlige negle? Selv kun et par milimeter? Så er det forlængelse du skal vælge. Skal du blot have forstærket dine egne negle, er det forstærkning du skal booke.
Det er muligt at booke naturlig/klar forstærkning eller forlængelse, helfarve (her skal du vælge farve/fransk i bookingen) og vi har et bredt udvalg af farver, som kan spices op med ægte Swarovski-krystaller, håndmalede eller skabelonskabte mønstre, glimmer eller Unicorn-dust/chrome.
Design bestemmer du selv, det er kun fantasien der sætter grænser, og Desirée er fantastisk kreativ. Ved du ikke hvad du ønsker, anbefales det at booke den behandling der tager længst tid, og så kan i beslutte design i fællesskab – Desirée har altid gode idéer at byde ind med.
Priser for negle HER