Alle voksbehandlinger

Effektiv voksbehandling der udføres med skånsom voks så huden skånes mest muligt. Afsluttes med beroligende olie.

OBS: Ved voks-behandlingen oplyses iøvrigt om følgende

Hårene skal være mellem 0,5-1 cm langt. Hvis hårene er længere bedes du klippe/trimme dette hjemmefra. Tillæg på 50 kr pålægges hvis behandleren skal trimme det.

Hav hygiejnen i orden så det kan blive en god oplevelse for alle

For at optimere resultatet af din voksbehandling opfordrer vi til at du exfolierer området med en skrubbehandske og/eller med en bodyscrub inden voksbehandlingen

Undlad at komme bodylotion, selvbruner, cremer eller olier på området der skal vokses, da voksen derved ikke kan hænge fast.

Hvis du er meget sensitiv overfor smerte kan det anbefales at smøre Emla creme på området der skal vokses 2 timer før voksbehandlingen finder sted

Vi tilbyder både voks af krop og ansigt.

Der er mange der spørger hvad de forskellige intim-voksbehandlinger er:

Brasiliansk: Brasiliansk betyder fjernelse af alt kønsbehåringen med voks, som inkluderer ydre skamlæber og området der strækker sig til endeballerne, og hvor der levnes en smal stribe eller ingen hår foran. Brasiliansk er altså en “remove-everything”-behandling.

Bikini: Denne voksbehandling er til dig der ønsker det mere naturlige look. Her fjernes alle de hår der er uden for bikinikanten (heraf navnet). 

TangaVed en tanga voksbehandling, fjerner man håret så der kun efterlades en bred stribe eller trekant på skambenet. Man fjerner ikke hårene ned over kønslæberne, eller i numse-regionen.

Iøvrigt tilbyder vi følgende voks-behandlinger:

Halve ben

Hele ben

Halve ben + brasiliansk som en samlet pakke, hvor der spares penge

Hele ben + brasiliansk som en samlet pakke hvor der spares penge

Armhuler

Hage

Overlæbe

Brystkasse  + mave

Ryg