NYHED: LING Signature facial (999,-)

Vi tilbyder nu den absolut mest eksklusive ansigtsbehandling der findes. Denne ansigtsbehandling er verdenskendt og foretrukket af Hollywood’s A-liste og runway-modeller. Behandlingen indeholder den super effektive “Triple Peel”, og her arbejdes KUN med LING’s eksklusive og meget effektive produkter. Produkterne fra LING udvælges og skræddersyes af vores kosmetolog til netop din hudtype – dette er den ultimative luksus-facial både for din hud og for dig, da den er ren terapi for sjæl og hjerne. LING Signature kombinerer asiatiske skønhedsprincipper med ” State-of-the-art” ingredienser. Her inkluderes også en ansigtsmassage og indslusning med varme/kolde jadesten, samt en meget grundig dybderens af hele ansigtet. Al tiden du er på briksen vil du høre afslappende meditationsmusik, og efter din behandling vil du få et glas økologisk refreshing juice samt en økologisk og vegansk lille snack at sunde dig på inden du går ud af lokalet.

Afrens
Hudanalyse
Damp
Ansigtsmassage
Triple Peel System
Grundig dybderens
Ansigtsmassage med varme jaderuller
To masker
Specialserum

”Lille” ansigtsbehandling (399,-)

Perfekt til dig som ikke har tid til at rive flere timer ud af kalenderen, men som stadigvæk gerne vil gøre noget godt for dig selv og din hud. Der bliver arbejdet aktivt med huden samtidig med at du også bliver forkælet med creme, maske og damp.

Under denne behandling får du:
Afrensning
Hudanalyse
Damp
Dybderens
Udvalgt maske
Afsluttende cremepleje og læbepleje

”Mellem” ansigtsbehandling (599,-)

Til dig der har lidt mere tid at gøre godt med og trænger til lidt mere selvforkælelse end du får i den “lille ansigtsbehandling”. Der er mere fokus på selvforkælelse i denne behandling i form af en dobbelt afrensning, en lækker maske og ansigtsmassage, men der bliver selvfølgelig også renset godt ud i huden under dybderensen.

Under denne behandling får du:
Dobbelt afrensning
Hudanalyse
Exfoliering
Damp
Dybderens
Udvalgt maske
Ansigtsmassage i fugtgivende olie
Specialserum
Afsluttende creme- og læbepleje

”Deluxe” ansigtsbehandling: (875,-)

Denne ansigtsbehandling er den største og absolut mest luksuriøse vi tilbyder og den oser af selvforkælelse. I denne behandling får du blandt andet 2 x masker, farvet og rettet dine bryn samt lækker og beroligende ansigtsmassage. Behandlingen er perfekt at give som gave – eller hvis du bare selv trænger til 2 timers ultimativ forkælelse.

Under denne behandling får du:
Dobbelt afrensning
Hudanalyse
Exfoliering
Damp
Dybderens
2 udvalgte masker
Ret af bryn
Farve af bryn
Ansigts-massage i fugtgivende olie
Specialserum
Afsluttende creme- og læbepleje

Teenage/acne ansigtsbehandling (450,-)

Denne behandling er skræddersyet til dig der døjer med uren hud eller problemhud. Under behandlingen er der sat ekstra tid af til en grundig dybderens med fokus på urenheder og bliver sluttet af med en beroligende og kølende maske, samt en lækker creme. Det anbefales at få denne behandling som en kur, dvs 3-6 behandlinger med jævne mellemrum, alt efter hudens tilstand. Klippekort kan købes til denne behandling, hvor du selvfølgelig sparer penge.

Under denne behandling får du:
Hudanalyse
Dobbelt afrensning
Exfoliering
Damp
Omfattende dybderens med fokus på urenheder
Beroligende maske
Afsluttende cremepleje

Dybdegående dybderens (399,-)

Lækker hurtig behandling til dig der måske ikke har de helt store problemer med huden men dog gerne vil give huden et lille boost. Denne behandling fungerer også rigtig godt som førstegangs behandling hvis du gerne vil starte stille og roligt ud. 

Dobbelt afrensning
Damp
Dybderens
Let dagcreme

Frugtsyrebehandling (399,-)

Frugtsyre fungerer rigtig godt mod blandt andet pigmentpletter, fine linjer, acne og overfladiske ar. Denne behandling er super god til dig der gerne vil disse problemer til livs. Ligesom teeange/acne behandlingen anbefales det at få denne behandling som kur, 3-6 gange med jævne mellemrum, eller indtil der er opnået et tilfredsstillende resultat.

Deluxe frugtsyrebehandling (599,-)

Denne behandling er ligesom vores almindelige frugtsyrebehandling men hvor der også er blevet tilføjet en god portion forkælelse oven i. Der bliver arbejdet intensivt på problem området med frugtsyren og i deluxe-versionen bliver der kælet for huden med dobbelt afrensning og afslappende ansigtsmassage. Igen anbefales det at behandlingen udføres som kur indtil et tilfredsstillende resultat er opnået.

Under denne behandling får du:
Dobbelt afrensning
Hudanalyse
Damp
Frugtsyre
Dybderens
Udvalgt maske
Ansigtsmassage i fugtgivende olie
Afsluttende creme- og læbepleje.

 

Priser på ansigtsbehandlinger HER