Single eyelash extensions er den mest naturlige metode indenfor eyelash extensions. Denne behandling er for dig, der ønsker mere længde og curve til dine vipper men stadig vil bevare et naturligt look. Vores vippetekniker Jeanne går meget op i at passe på dine naturvipper og skaber derfor et smukt look til lige præcis dine øjne og dit ansigt og samtidig formår at beskytte naturvippen.
I single eyelash extensions arbejdes der med vipper 1:1, som giver dette naturlige look. Jeanne er dog god til, stadig at skabe lidt ekstra fylde, trods 1:1 metoden.

Single eyelash extensions er en god behandling at starte med, hvis du ikke har haft lashes på før, samt ideel dig der ønsker det smukke og naturlige look.

I behandlingen indgår:
Vejledning
Grundig aftens af naturvipperne
Påføring af fugtgivende eyepatch
Gennemgang af vipperne
Påføring af extensions vipper
Påføring af nanomist

Du skal være fyldt minimum 16 år.

Opfyldning af eyelash extensions:

Vi anbefaler at man får lavet en opfyldning af sine vipper hver 3. uge (large opfyldning). Dette kan dog variere meget fra person til person, da der bl.a. kan være forelskel i, hvor godt vipperne holder på den enkelte person. Jo længere tid man venter til en opfyldning, jo længere en opfyldning skal man have.

En opfyldning indeholder:
Grundig afrens
Påføring af fulgtgivende eyepatch
Gennemgang af vipperne
Aftagning af udvoksede vipper
Påsætning af nye vipper
Påføring af nanomist

OBS. Ved opfyldning af vipper lavet et andet sted, skal der bookes 15 min. tillæg, da der skal være ekstra tid til at gennemgå vipper ift. om vipperne er korrekt påsat, længde, tykkelse osv.

Jeanne forbeholder sig retten til, ikke at udføre opfyldningen hvis vipperne er utilstrækkelig påsat og ikke kan arbejdes videre på.

Aftagning af vipper er GRATIS hvis der efter aftagningen, forudbetales for et nyt sæt. Imellem aftagning og nyt sæt skal der gå minimum 24 timer.

 

Priser på Single Lashes finder du HER.

 

Du skal være fyldt minimum 16 år. Er du under 18 år SKAL du medbringe en af dine forældre ELLER have en gyldig forældretilladelse, med kontaktoplysninger.