Få smukke bambiøjne

Vores dygtige vippe-tekniker Jeanne tilbyder smukke vipper, uanset om du ønsker dig Eyelash Extensions eller LashLift. Hun har stor erfaring inden for vipper, og kan lave alt fra smukke naturlige vipper, til mega-bambi øjne med masser længde og fylde. Hun bruger kun de allerbedste produkter.

Single: Single lashes er for dig der ønsker lidt mere længde på dine vipper, samtidig med at du stadig bevarer et naturligt look. Single lashes kan laves med flere forskellige typer af vipper, alt efter hvilket udtryk man går efter. Ved Single lashes påsættes vipper 1:1 og er altså det klart det rigtige valg hvis man ønsker et naturligt look, med længde og kun lidt fylde.

Empire: Empire lashes er klart favoritten blandt de fleste af vores kunder. Empire lashes er ganske enkelt et mix af Single lashes og Volume lashes og giver noget mere fylde til single vipperne, gerne centreret i den yderste del af øjet som giver et fint “cateye look”. Empire vipper er altså for dig, som ønsker lidt mere fylde i forhold til single lashes.

Volume: Volume er for dig der ikke kan få nok fylde på dine vipper. Her påsættes der to eller flere ultrafine extensions pr. naturvippe, i modsætning til Single lashes hvor der påsættes 1:1, og de er meget lette og fleksible. Ved volume påsætter man altså 2:1 for moderat fylde og 5:1 for kraftig fylde. Der vurderes altid fra Jeanne’s side af, hvad og hvor meget dine natur vipper kan holde til, så du altid er garanteret en sikker og sund påsætning.

Lash Lift: Lash Lift er et godt alternativ til folk der har naturligt lange og sunde vipper, der blot ønsker lidt mere kurve på. Det vi kalder et optisk løft af vipperne eller “vippebuk” – Lash Lift holder 4-6 uger, og da det er en behandling mange ønsker vedligeholdt kan der købes klippekort og spares penge. For et ekstra flot resultat anbefales farvning af vipper i samme omgang, hvis ikke ens vipper er sorte.

Farvning af bryn og vipper: Farve af bryn og vipper kan tilvælges i forbindelse med en vippe-påsætning for at sætte prikken over i’et på din vippepåsætning eller Lash lift. Jeanne bruger enten voks eller pincet til ret af bryn. Ved farvning af vipper farves kun de øverste vipper.

Opfyldning: Du kan booke enten en small, medium eller large opfyldning til vipper. Tiden der er afsat til opfyldning kan variere fra kunde til kunde. Inkluderet i tiden er påsætning af fugtgivende eyepatches, grundig afrens af vipperne med de allerbedste produkter indenfor vippeshampoo og evt makeupfjerner, herefter gennemgåes vipperne af Jeanne, der fjernes evt løse vipper og udvoksninger (de klikkes af) og herefter påsættes der nye vipper de steder der mangler. Tiden der er afsat er derfor kun vejledende, og det kan forekomme at du er færdig før tid.

OBS: For at få lavet Lash lift eller Single-vipper skal du være fyldt min. 16 år, og alle under 18 skal fremvise ID.

Holdbarhed: Holdbarheden på vipper er individuel og kan derfor ikke garanteres. Der er mange faktorer der spiller ind, såsom eksempelvis gro cyklus, årstid, sovestilling, efterpleje og livstil. Hvis du passer dine vipper efter foreskrifterne er det mest almindelige dog, at du har brug for en opfyldning ca. hver 3. uge for at holde et pænt sæt vipper, hele tiden. I efterårs/vinter perioden oplever langt de fleste at de skifter lidt flere vipper ud end normalt. Det skyldes mangel på D-vitamin i kroppen samt udtørring af naturvipperne i vinterkulden når hårsækkene trækker sig sammen og der mangler ilt til naturvipperne. Dette er ganske normalt, men betyder for de fleste at en opfyldning skal ske hver 2-2,5uge i stedet for hver 3.

Falder der unormalt mange vipper af (30+) inden for de første 3 dage, har vi en gratis opfyldningsgaranti. Dette gælder kun hvis du kommer til konsultation/eftersyn i salonen (billeder betragtes ikke som gyldigt eftersyn).

NB: Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemiske behandlinger, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt lash lift. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette, anbefaler vi IKKE at få et nyt lift straks efter, men at der afventes og gives et nyt lift 3-4 uger efter, det dog ingen garanti at vipperne derefter vil tage imod behandlingen. Man kan desværre ikke få returneret beløbet for et lift der ikke har taget ved.

Allergi: Kan du ikke tåle permlotion / vippefarve anbefales denne behandling ikke. Er du i tvivl, kan du booke en allergistest forud for behandlingen på kontakt@lalotus.dk Det tager ca. 15 min, og du skal derefter afvente 24 timer for evt. mild reaktion.

Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer efter behandlingen.

Om Lash Lift

Lash Lift er en meget populær behandling hvor der ikke påsættes vipper, men dine egne vipper bukkes ved hjælp af små silikone puder, der lægges ovenpå øjenlågene. Vipperne løftes op, og fæstes ved hjælp af en gel glue, herefter påføres så en permanent gel som er en form for cremet permanent væske i 10-15 minutter, som afsluttes af en blå neutraliserings-gel. Silikone-puderne fjernes, renses for gel og herefter opnåes den smukke buede effekt der ser naturlig ud.
 Lash Lift er for dig der gerne vil have det maximale ud af dine egne øjenvipper.  Holdbarheden hedder fra 6-8 uger, men de fleste vælger at få det genopfrisket efter 5 ugers tid.

Før du skal behandles

  • Kom uden makeup i øjenområdet (mascara, øjenskygge, eyeliner mv.)
  • Opfyldning af vipper lavet et andet sted kan kræve længere konsultationstid samt at vi forbeholder os retten til, ikke at arbejde videre på andet arbejde, hvis vi ikke kan stå inde for kvaliteten heraf.

I butikken kan der købes mascara der kan bruges til eyelash-extensions.