Behandlinger

Permanent makeup

Microblading - 3D bryn

Microblading er semi-permanent makeup, hvor man med et hånd-værktøj (ikke maskine) skaber de tyndeste hairstrokes med et sterilt engangs-værktøj (PhiBrush). Pigmenterne der bruges er PhiBrows microblading pigmenter.

 

Microblading - Efterbehandling (4-6 uger efter første sæt)

Langt de fleste har brug for én (indimellem 2) efterbehandling(er) 4-6 uger efter første behandling. Herefter skal brynene vedligholdes cirka 1-2 gange årligt. 

Microblading - Genopfriskning (6-12 måneder efter første sæt)

Da microblading ikke fungerer ligesom en rigtig tatovering, vil der altid skulle en genopfriskning til efter et vis antal måneder, tids-bestemmelsen er meget individuel fra kunde til kunde. Man plejer at sige at brynene skal genopfriskes 1-2 gange årligt.

3D microblading - veninde tilbud

Kommer i 2 personer sammen, får i 50% på det ene sæt, hvilket vil sige at i hver især får jeres bryn til 2397,- istedet for de oprindelige 3195,- 

Konsultation 3D microblading

Er du i tvivl om microblading er noget for dig, eller om der kan rettes op på din gamle permanente makeup lavet et andet sted? Så kan du booke en gratis, uforpligtende konsultation. Bemærk, at denne konsultation allerede er inkluderet i din behandling, når du booker et nyt sæt bryn. 

Model til liner

Vores micropigmentist er uddannet hos Phibrows i microblading, og hos Phi Contour i liner og læber. Hun træner stadig, og søger derfor hele tiden modeller til hhv. liner og læber.

Model til læber

Vores micropigmentist er uddannet hos Phibrows i microblading, og hos Phi Contour i liner og læber. Hun træner stadig, og søger derfor hele tiden modeller til hhv. liner og læber.

Adresse

Lotus ApS
Cvr. 3447 3811
Amagerbrogade 203
2300 København S

Vis på Google Maps

Åbningstider

Mandag-fredag 10:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 15:00
Søndag: lukket

 

Bemærk: Desirée - Negletekniker og permanent makeup-artist tors til kl 20:00, og tirs-, ons- og fre fra kl 8:00