Behandlinger

Negle (forlængelse/forstærkning)

Forlængelse i gele

Ønsker du dine negle længere end de allerede er, er det denne her du skal booke. Som udgangspunkt er dette pris og booking af naturlig forlængelse - på næste side accepteres vores betingelser, og herefter får du mulighed for at tilvælge farve, fransk eller nail-art. Ønskes et helt specielt design, må du gerne skrive det i kommentarfeltet til bookingen :-)

Forstærkning af egne negle i gele

Ønsker du at få forstærket dine egne negle med gele, er det denne du skal vælge. Som udgangspunkt er dette pris og booking af naturlig forstærkning - på næste side accepteres vores betingelser, og herefter får du mulighed for at tilvælge farve, fransk eller nail-art. Ønskes et helt specielt design, må du gerne skrive det i kommentarfeltet til bookingen :-)

Opfyldning af gele (forlængelse eller forstærkning)

Hvis du i forvejen har gele på kan du booke en opfyldning, istedet for at få lavet en ny behandling. Det er muligt at skifte farve samt design til en opfyldning, bare husk at notere det i kommentarfeltet, eller vælg det som tillæg. Vi opfylder ikke akryl. Husk at tilvælge farve i næste felt, hvis ønsket.

Aftagning af gele + obligatorisk mini manicure

Ønsker du at få aftaget din geleforstærkning eller forlængelse, vil du automatisk få lavet en mini-manicure, da vi aldrig sender kunder ud af døren uden pæne neglebånd og fine negle. Husk at aftagning er gratis hvis du samtidig booker en ny negle-behandling. 

Neglemodel hos Julie

OBS: Ved booking som neglemodel hos Julie, skal de 299,- betales forud og beløbet fungerer som depositum, det betyder at ved aflysning/sygdom fra kundens side refunderes beløbet ikke. Bookingen er først gældende når betalingen er modtaget på 33999 (mobilepay) - husk at skriv dit fulde navn til din overførsel. 

Julie er i øjeblikket under uddannelse til negletekniker, og træner hårdt for at blive dygtig til sin eksamen inden længe. Booker du tid til forlængelse hos hende, skal du forvente at være tålmodig (der er sat 4 timer af - hun bruger sjældent så lang tid, men muligheden er der) og du betaler derfor 299,- Designet bestemmer du selv så længe det ikke er alt for avanceret, og det må gerne være med glimmer/chrome, eller fransk lavet med Gelish. 

Freestyle forlængelser

Ved booking af en "Freestyle" behandling vælger Ditte selv dit design udfra hvad hun går og leger med i sit kreative sind - her får hendes kreativitet frit spil, og hun får lov at lave sin magi - ved denne behandling går du aldrig herfra med plain, ensfarvede negle, men vil altid ende ud med swarovski, stamping, håndmalede blomster, 3D-nailart, babyboomer med nailart, eller andet lir. Ditte er ultra dygtig, og du er i trygge hænder - hun elsker at få lov at trylle!

Adresse

Lotus ApS
Cvr. 3447 3811
Amagerbrogade 203
2300 København S

Vis på Google Maps
 

Åbningstider

Mandag-fredag 10:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 15:00
Søndag: lukket