Behandlinger

Negle (forlængelse/forstærkning)

Forlængelse i gele

Aldersgrænse: 18 år. Vi forbeholder os retten til at bede om fremvisning af billede-id.

Ønsker du dine negle længere end de allerede er, er det denne her du skal booke. Som udgangspunkt er dette pris og booking af naturlig forlængelse - på næste side accepteres vores betingelser, og herefter får du mulighed for at tilvælge farve, fransk eller nail-art. Ønskes et helt specielt design, må du gerne skrive det i kommentarfeltet til bookingen :-)

Forstærkning af egne negle i gele

Aldersgrænse: 18 år. Vi forbeholder os retten til at bede om fremvisning af billede-id.

Ønsker du at få forstærket dine egne negle med gele, er det denne du skal vælge. Som udgangspunkt er dette pris og booking af naturlig forstærkning - på næste side accepteres vores betingelser, og herefter får du mulighed for at tilvælge farve, fransk eller nail-art. Ønskes et helt specielt design, må du gerne skrive det i kommentarfeltet til bookingen :-)

Opfyldning af gele (forlængelse eller forstærkning)

Aldersgrænse: 18 år. Vi forbeholder os retten til at bede om fremvisning af billede-id.

Hvis du i forvejen har gele på kan du booke en opfyldning, istedet for at få lavet en ny behandling. Det er muligt at skifte farve samt design til en opfyldning, bare husk at notere det i kommentarfeltet, eller vælg det som tillæg. Vi opfylder ikke akryl. Husk at tilvælge farve i næste felt, hvis ønsket.

Aftagning af gele + obligatorisk mini manicure

Aldersgrænse: 18 år. Vi forbeholder os retten til at bede om fremvisning af billede-id.

Ønsker du at få aftaget din geleforstærkning eller forlængelse, vil du automatisk få lavet en mini-manicure, da vi aldrig sender kunder ud af døren uden pæne neglebånd og fine negle. Husk at aftagning er gratis hvis du samtidig booker en ny negle-behandling. 

Freestyle forlængelser

Aldersgrænse: 18 år. Vi forbeholder os retten til at bede om fremvisning af billede-id.

Ved booking af en "Freestyle" behandling vælger Ditte selv dit design udfra hvad hun går og leger med i sit kreative sind - her får hendes kreativitet frit spil, og hun får lov at lave sin magi - ved denne behandling går du aldrig herfra med plain, ensfarvede negle, men vil altid ende ud med swarovski, stamping, håndmalede blomster, 3D-nailart, babyboomer med nailart, eller andet lir. Ditte er ultra dygtig, og du er i trygge hænder - hun elsker at få lov at trylle!

Naturlig forstærkning hos elev

Når du booker denne behandling, skal du være opmærksom på at det er en 'elev'-behandling. Negleteknikeren er under uddannelse, og der er derfor sat ekstra tid af. Ved næste trin kan du tilvælge farve, nailart eller andet - bookes KUN denne lægges en naturlig forstærkning, og intet andet ovenpå. 

Naturlig forlængelse hos elev

Når du booker denne behandling, skal du være opmærksom på at det er en 'elev'-behandling. Negleteknikeren er under uddannelse, og der er derfor sat ekstra tid af. Ved næste trin kan du tilvælge farve, nailart eller andet - bookes KUN denne laves KUN en naturlig forlængelse, og intet farve eller andet ovenpå.

Freestyle forlængelse hos elev

Når du booker 'Freestyle forlængelser hos elev' skal du være opmærksom på at det er hos en behandler der er igang med negletekniker uddannelsen - ved freestyle-behandlinger vælger negleteknikeren designet på dine negle 100% - det er her hendes kreativitet kan få frit løb, og hun kan få lov at 'lege', du kan derfor IKKE selv vælge farve, nailart eller lignende. Du kan dog altid roligt regne med at gå ud med et unikt, og avanceret design. 

Opfyldning af naturlig gele hos elev

Husk at tilføje 'farve' i næste felt, hvis der ønskes farve på den naturlige gele. Vælges ikke 'farve' opfyldes kun med naturlig.

Adresse

Lotus ApS
Cvr. 3447 3811
Amagerbrogade 203
2300 København S

Vis på Google Maps
 

Åbningstider

Mandag-fredag 10:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 15:00
Søndag: lukket