Behandlinger

Manicure & Gelish

Aftagning af Gelish uden nyt sæt

Din Gelish aftages, og dine negle tilklippes og files, neglebåndene plejes således du går fra salonen med pæne soignerede negle. Vi tilbyder gratis aftagning i forbindelse med ny behandling. 

Manicure inkl. negleolie

Her ordnes dine neglebånd, dine negle bliver filet til og poleret. Behandlingen afsluttes med olie, og en let håndmassage. Ønskes der farve (Gelish) bookes Manicure inkl. Gelish

 

 

Manicure inkl. Gelish
Gelish er en 3-free soak-off gel - hvilket betyder, at den er fri for Formaldehyd, Toluene & DBP (dibuthyl phthalater), som er stoffer, der er kendt som allergifremkaldende. Gelish er en opløselig gele der nemt aftages - allerhelst ved at blive filet af hos en professionel. 
Den er lige så tynd som en neglelak, når den lægges på neglen, men holder lige så godt som en gelebehandling. 
Gelish har indtil videre mere end 150 forskellige farver, og vi har i salonen et stort udvalg. En rigtig lækker ting ved Gelish er at den kan opfyldes, hvis man har forelsket sig i sin nuværende farve. 
Opfyldning af Gelish

I modætning til mange andre lignende produkter kan Gelish opfyldes. På denne måde spares der penge, og du behøver ikke få aftaget din Gelish hver gang din egen negl er vokset længere ud. Er du vild med din nuværende farve, kan vi blot lave en opfyldning med den samme. 

Gelish hos Julie

Julie er vores negle-lærling, og hun træner og træner inden sin negle-eksamen. Hun tilbyder Gelish til en billigere pris, men her må også påregnes ekstra tid, da hun som sagt stadig er under oplæring. 

Adresse

Lotus ApS
Cvr. 3447 3811
Amagerbrogade 203
2300 København S

Vis på Google Maps

Åbningstider

Mandag-fredag 10:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 15:00
Søndag: lukket

 

Bemærk: Desirée - Negletekniker og permanent makeup-artist tors til kl 20:00, og tirs-, ons- og fre fra kl 8:00