Betingelser

Handselsbetingelser gør sig gældende for ligeledes kunden, og La' Lotus (Lotus ApS)
 

Betingelser for køb i vores webshop: Vi modtager Dankort/Visa Dankort/Mastercard og Mobilepay.

Betaling for køb på webshop finder sted når varen er afsendt. 
Varer købt på webshoppen refunderes inden 14 dage. Varer refunderes kun hvis de stadig er at finde i original emballage, og iøvrigt i samme stand som ved modtagelse af varen. Varer byttes op til 14 dage. 
Varer leveres af DAO til en pakkeshop i nærheden af kundens hjem, eller afhentes i salonen (ved sidstvalgte opkræves 0,- i fragt). Leveringstiden er 1-4 hverdage. Fragt koster 43,- og er gratis ved køb over 500,- 

Betingelser for booking: Vi har set os nødsaget til at indføre en aflysnings-politik der gør sig gældende for alle kunder. Når der bookes behandling hos os accepteres samtidig betingelsen at behandlingen skal aflyses senest 24 timer inden behandlingen skulle have fundet sted. Ved for sent afbud faktureres 100% af behandlingens pris. Afbud kan gøres via online-bookingen på egen hånd, eller ved opkald eller SMS til salonen (tlf.: 53561800) Booking kun kan ske ved afkrydsning, og dermed godkendelse, af vores betingelser. Bookes der telefonisk accepteres og afkrydses dette felt automatisk. Ligeledes henvises der i SMS-bekræftelsen til at læse betingelser for booking.

Betingelser for køb af gavekort: Vi modtager Dankort/Visa Dankort/Mastercard og Mobilepay. Pengene trækkes fra kundens konto med det samme ved køb. Gavekort refunderes i op til 14 dage - såfremt gavekortet ikke er taget i brug.  

Betingelser for booking


Vi har i salonen set os nødsaget til at fastsætte en aflysnings-politik.
Aflysnings-politiken hedder at alle bookinger der aflyses senest 12 timer før en behandling finder sted, faktureres med det fulde beløb for behandlingen – undtagen hair-extensions hvor der istedet skal indbetales et depositum på 500,- inden bookingen bekræftes.

Aflysning skal ske pr telefon enten via opkald, eller SMS. Har du ikke modtaget en bekræftelse på hverken SMS eller email henviser vi til at ringe ind i salonen på tlf.: 53561800

Vi gør samtidig alle kunder opmærksomme på at indtil 12 timer før en behandling kan man selv via sit login i booking-systemet gå ind og ændre eller aflyse sin tid.

Vi gør vores kunder opmærksom på at booking kun kan ske ved afkrydsning, og dermed godkendelse, af vores betingelser.
 

Adresse

Lotus ApS
Cvr. 3447 3811
Amagerbrogade 203
2300 København S

Vis på Google Maps

Åbningstider

Mandag-fredag 10:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 15:00
Søndag: lukket

 

Bemærk: Desirée - Negletekniker og permanent makeup-artist tors til kl 20:00, og tirs-, ons- og fre fra kl 8:00