Behandlinger

Ansigtsbehandlinger

LING Signature Facial

Ling Signature er en af verdens mest anerkendte ansigtsbehandlinger. Den er foretrukket af Hollywood's A-liste, og mange af runway-modellerne. Den indeholder den berømte "tripple-peel", en omfattende dybderens, ansigtsmassage med kølige jade-ruller, og giver MASSER fugt og glød til huden. Den udføres kun i Ling's eksklusive produkter, under afslappende meditations-musik, og hele ansigtsbehandlingen er en oplevelse i sig selv. Et must til dig der ikke ved hvilken behandling du skal vælge, eller til dig der vil give en ægte luksus-behandling i gave til en du holder af. 

Nimue - Enzym clean

Nimue Enzym Clean er for dig der har brug for en udrensning feks pga udbrud eller urenheder, eller dig ønsker at prøve Nimue's resultats-orienterede produkter af, før du går videre til en frugtsyre behandling. Til denne ansigtsbehandling er det muligt at købe tillæg i form af ret/farve af bryn & vipper, og TDS serum der er en super effektiv serum der kun kan tilbydes hos proffessionelle klinikker og behandlere. 

Ansigtsbehandlingen indeholder: 

Dobbelt afrensning, hudanalyse, enzym peeling, dybderens, maske og afsluttende cremer.

Nimue Deluxe

Nimue Deluxe er for dig som har brug for en udrensning af huden, men som samtidig ønsker en afslappende ansigtsmassage og følelsen af forkælelse. Her får du alt det samme som i en Nimue - Enzym Clean, men toppet med en lækker ansigtsmassage. Her er det muligt at tilkøbe ret/farve af bryn & vipper, og TDS serum der er en super effektiv serum der kun kan tilbydes hos proffessionelle klinikker og behandlere. 

 

Ansigtsbehandlingen indeholder:

Dobbelt afrensning, hudanalyse, enzym peeling, dybderens, maske, ansigtsmassage og afsluttende cremer.

Nimue Skinboost (frugtsyre)

Det er en 100% resultat-orienteret ansigtsbehandling som bidrager til at afhjælpe dine hudproblemer og optimere din huds tilstand. Der arbejdes med 15% frugtsyre som har hovedrollen i Nimues behandlinger. Ansigtsbehandlingens produkter skræddersys efter din hudtype og hudtilstand undervejs i behandlingen, på denne måde bliver behandlingen tilpasset til lige netop dine problemområder og din huds tilstand, og hjælper til at opnå et optimalt resultat. Efter din behandling vil kosmetologen vejlede dig i hvilke produkter der vil være de optimale for dig at bruge derhjemme.

Ansigtsbehandlingen indeholder: 

Dobbelt afrensning, hudanalyse, enzym peeling, frugtsyre peeling, maske, og afsluttende cremer. Hertil kan der tilkøbes TDS serum, en super effektiv serum der kun kan benyttes af professionelle klinikker og behandlere. Da frugtsyren arbejder aktivt i huden, er det ikke muligt at tilvælge farve/ret af bryn til lige denne ansigts-behandling. 

Hudanalyse (15 min - er allerede inkluderet i en ansigtsbehandling)

Hudanalyse er til dig der ikke ved hvilken ansigtsbehandling du skal vælge, eller som gerne vil rådgives i brug af hjemme-produkter. Du lægger dig på den bløde briks, din hud afrenses, og herefter undersøges din huds tilstand og behov. Herefter følger en grundig vejledning i produkt-brug. Hud-analysen er gratis ved køb af minimum ét produkt. 

OBS: Hudanalysen indgår i alle vores ansigtsbehandlinger, og det er derfor ikke nødvendigt at booke samtidig med det. 

Microneedling behandling - FØRSTE behandling

OBS: Book kun denne hvis det er din første behandling med microneedling hos os. Microneedling er for dig der døjer med acne-ar, pigment-forandringer, fine linjer/rynker, og som ønsker synlige resultater. Ved microneedling "snyder" man huden til at regenerere sig selv via en rulle med 1 mm nåle, og dermed boostes collagen-produktionen. Det anbefales at købe et kur-forløb på 6 behandlinger, for at opnå optimale resultater. Ved køb af kur-forløb betales på én gang 5100,- og hermed opnåes en besparelse på 1220,- 

 

Microneedling behandlingen indeholder: 

Dobbelt afrensning, hudanalyse, enzympeeling, microneedling behandling med TDS serum, collagen-maske, afsluttende creme i form af hyaluron-syre, hvoraf du får det resterende tilbage i tuben med dig hjem.

 

 

Microneedling behandling - 2. eller efterfølgende behandling(er)

OBS: Book kun denne hvis det IKKE er din første behandling med microneedling hos os. Microneedling er for dig der døjer med acne-ar, pigment-forandringer, fine linjer/rynker, og som ønsker synlige resultater. Ved microneedling "snyder" man huden til at regenerere sig selv via en rulle med 1 mm nåle, og dermed boostes collagen-produktionen. Det anbefales at købe et kur-forløb på 6 behandlinger, for at opnå optimale resultater. Ved køb af kur-forløb betales på én gang 5100,- og hermed opnåes en besparelse på 1220,- 

 

Microneedling behandlingen indeholder: 

Dobbelt afrensning, hudanalyse, enzympeeling, microneedling behandling med TDS serum, collagen-maske, afsluttende creme i form af hyaluron-syre, hvoraf du får det resterende tilbage i tuben med dig hjem.

Adresse

Lotus ApS
Cvr. 3447 3811
Amagerbrogade 203
2300 København S

Vis på Google Maps
 

Åbningstider

Mandag-fredag 10:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 15:00
Søndag: lukket