Behandlinger

Ansigtsbehandlinger

Murad facial - Deluxe velvære behandlingen

Murad facial - Deluxe er den lækreste velvære behandling som er til dig der foretrækker Murad's produkter, og som gerne vil føle dig forkælet og afslappet, men ikke har en decideret problematik med din hud. Hvilken serie fra Murad der anvendes bestemmes og skræddersyes udfra din hudtype og behov, og meningen med denne ansigtsbehandling er din hud skal føles fugtet og forkælet. Her får du en afrens, hudanalyse, en let dybderens, ansigtsmassage, maske, og afsluttende pleje. 

Murad teenage/acne ansigtsbehandling

Murad Teenage/acne ansigtsbehandling er for dig der foretrækker Murad's produkter, og som døjer med urenheder der skal udrenses godt og grundigt. Dette er ikke en velvære behandling, men en effektiv dybderens. Der behandles udelukkende i Murad's produkter og somregel i Blemish serien der er special-udviklet til daglige udbrud, bbetændt og/eller irriteret hud, eller overproduktion af olie med tilstoppede porer.Behandlingen indeholder dobbelt afrensning, hudananalyse, grundig dybderens, maske og afsluttende cremepleje.

Nimue - Enzym clean

Nimue Enzym Clean er for dig der har brug for en udrensning feks pga udbrud eller urenheder, eller dig ønsker at prøve Nimue's resultats-orienterede produkter af, før du går videre til en frugtsyre behandling. Til denne ansigtsbehandling er det muligt at købe tillæg i form af ret/farve af bryn & vipper, og TDS serum der er en super effektiv serum der kun kan tilbydes hos proffessionelle klinikker og behandlere. 

Ansigtsbehandlingen indeholder: 

Dobbelt afrensning, hudanalyse, enzym peeling, dybderens, maske og afsluttende cremer.

Nimue Deluxe

Nimue Deluxe er for dig som har brug for en udrensning af huden, men som samtidig ønsker en afslappende ansigtsmassage og følelsen af forkælelse. Her får du alt det samme som i en Nimue - Enzym Clean, men toppet med en lækker ansigtsmassage. Her er det muligt at tilkøbe ret/farve af bryn & vipper, og TDS serum der er en super effektiv serum der kun kan tilbydes hos proffessionelle klinikker og behandlere. 

 

Ansigtsbehandlingen indeholder:

Dobbelt afrensning, hudanalyse, enzym peeling, dybderens, maske, ansigtsmassage og afsluttende cremer.

Nimue Skinboost (frugtsyre)

Det er en 100% resultat-orienteret ansigtsbehandling som bidrager til at afhjælpe dine hudproblemer og optimere din huds tilstand. Der arbejdes med 15% frugtsyre som har hovedrollen i Nimues behandlinger. Ansigtsbehandlingens produkter skræddersys efter din hudtype og hudtilstand undervejs i behandlingen, på denne måde bliver behandlingen tilpasset til lige netop dine problemområder og din huds tilstand, og hjælper til at opnå et optimalt resultat. Efter din behandling vil kosmetologen vejlede dig i hvilke produkter der vil være de optimale for dig at bruge derhjemme.

Ansigtsbehandlingen indeholder: 

Dobbelt afrensning, hudanalyse, enzym peeling, frugtsyre peeling, maske, og afsluttende cremer. Hertil kan der tilkøbes TDS serum, en super effektiv serum der kun kan benyttes af professionelle klinikker og behandlere. Da frugtsyren arbejder aktivt i huden, er det ikke muligt at tilvælge farve/ret af bryn til lige denne ansigts-behandling. 

Hudanalyse (15 min - er allerede inkluderet i en ansigtsbehandling)

Hudanalyse er til dig der ikke ved hvilken ansigtsbehandling du skal vælge, eller som gerne vil rådgives i brug af hjemme-produkter. Du lægger dig på den bløde briks, din hud afrenses, og herefter undersøges din huds tilstand og behov. Herefter følger en grundig vejledning i produkt-brug. Hud-analysen er gratis ved køb af minimum ét produkt. 

OBS: Hudanalysen indgår i alle vores ansigtsbehandlinger, og det er derfor ikke nødvendigt at booke samtidig med det. 

Adresse

Lotus ApS
Cvr. 3447 3811
Amagerbrogade 203
2300 København S

Vis på Google Maps

Åbningstider

Mandag-fredag 10:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 15:00
Søndag: lukket

 

Bemærk: Desirée - Negletekniker og permanent makeup-artist tors til kl 20:00, og tirs-, ons- og fre fra kl 8:00